Ga naar de hoofdinhoud
NL FR

Makelaars

Waarom met AXA samenwerken?

  • AXA, een internationale groep

De Groep AXA is actief in 64 landen en is een van de belangrijkste verzekeraars ter wereld op het vlak van financiële kapitalisatie. De 166.000 medewerkers staan ten dienste van en adviseren 107 miljoen klanten.
Op 31/12/2016 beheerde AXA meer dan 1.059 miljard euro activa en dat maakt van de Groep een wereldleider voor financiële diensten.

Ook in België is AXA een belangrijke speler. Meer dan 4.000 verzekeringsmakelaars en 700 bankagenten kozen al voor AXA.

  • Geruststellende stabiliteit

Financiële soliditeit is een kenmerk van de AXA-groep. De Groep heeft altijd bijzondere aandacht besteed aan het financiële beheer en risicobeheer. Die soliditeit komt tot uiting in de hoge noteringen die externe specialisten zoals Standard & Poor’s, Moody’s en Fitch aan het bedrijf toekennen en in het uitstekende Risk Management-systeem van de Groep.

  • AXA Belgium: erkende expertise

Dankzij haar ervaring en alle zaken die ze al heeft gerealiseerd, beschikt AXA Belgium over erkende expertise op het vlak van actuariële, juridische en fiscale kennis en het dagelijks beheer van contracten.

  • Dail: een eenvoudig en veilig beheersprogramma

Om de communicatie te optimaliseren en de verzekeringsproducten eenvoudiger, sneller en transparanter te beheren, stelt AXA Belgium u gratis een beveiligde webtoepassing ter beschikking: Dail.

  • Dail, een website met talrijke functies (consultatie, simulatie, communicatie van een wijziging in de situatie van een aangeslotene, …).
  • Een uitgebreid gamma producten

AXA Belgium stelt een uitgebreid gamma producten met ruime dekkingen voor. De verschillende oplossingen worden aangeboden met als doel optimaal de behoeft inzake pensioen/overlijden/arbeidsongeschiktheid of hospitalisatie van werknemers, zelfstandige bedrijfsleiders, ambtenaren van een overheidsdienst of alle werknemers van eenzelfde beroepssector te beantwoorden.

Algemene FAQ

In de FAQ vindt u ook het antwoord op uw vraag.

Dail

Dail, een eenvoudig, snel en beveiligde beheerstool voor het dagelijks beheer van uw groepsverzekering (voor klanten en makelaars). 

Dail bekijken

EBI Flash

What's new ?

EBI flash bekijken